Al tijdens zijn opleiding Videovormgeving aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, heeft hij zich volledig als regisseur gestort op televisie, bedrijfsfilms, korte clips en commercials.

Hij is nu werkzaam als Regisseur, Creative Director, Programmamaker, Conceptontwikkelaar en Producent op het gebied van corporate films, televisie, internet, clips en andere multimedia.

Al twintig jaar is hij werkzaam als cameraman voor de meest uiteenlopende programma’s. Hij is de vaste cameraman voor de TV Show op reis van Ivo Niehe.

Voor de BNN de programma's Ruben vs Katja, Try Before You Die, Over mijn Lijk en BNN at Work. Daarnaast heeft hij ook verschillende commercials, clips, korte films en de film Complexx, de allereerste speelfilm van Yolanthe Cabau van Kasbergen, gefilmd.


CREW

Robert van den Broek & François de Kok zijn samen het gezicht van ‘Rushes - Films & Clips’.


Bijna 15 jaar geleden leerden zij elkaar kennen door samen te werken aan het door Ivo Niehe Producties geproduceerde programma trendies, voor RTL4. Robert deed de sublieme regie en montage, François verrichte het fantastische camerawerk.


Sindsdien werken zij vaak samen voor verschillende televisieprogramma’s en corporate producties en zijn zij naast collega's, ook vrienden.

Nu bundelen zij wederom hun krachten in RUSHES Films & Clips. en laten zij zich graag versterken door een vaste groep professionals en studio's in de meest uiteenlopende en benodigde disciplines. Hierdoor zijn zij flexibel en zijn de lijnen kort en efficiënt.