ROBERT VAN DEN BROEK


Al tijdens zijn opleiding Videovormgeving aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, heeft hij zich volledig als regisseur gestort op televisie, bedrijfsfilms, korte clips en commercials.

Hij is nu werkzaam als Regisseur, Creative Director, Programmamaker, Conceptontwikkelaar en Producent op het gebied van corporate films, televisie, internet, clips en andere multimedia.

Zijn jarenlange ervaring heeft hij opgedaan bij verschillende programma's en projecten voor Ivo Niehe Producties, René Stokvis Producties, Endemol, IDTV en BNN. Daarnaast heeft hij voor verschillende Goede Doelen en Goede doelen Acties gewerkt, waaronder KWF Kankerbestrijding, Unicef, Prins Bernhard Cultuurfonds, Pink Ribbon, Liliane Fonds en CordAid. Corporate films heeft hij o.a. gemaakt voor REAAL, Rabobank, Nutricia en de Goede Doelen Loterijen.

Het is de afwisseling in opdrachten die er voor zorgt dat hij van dit mooie vak blijf genieten. Daarnaast zorgt hij graag voor een mooie creatieve kruisbestuiving in kennis, innovatie, motivatie en uiteindelijk ongekende mogelijkheden.

In ‘Rushes’ kunnen wij een stukje creatie kwijt, dat wij in geen enkel ander concept kwijt kunnen. Heel dankbaar en fantastisch om te doen.